Fitness tips voor beginners

Werk je in het zweet met de Diamond push-ups, de ultieme work-out voor iedere fitness liefhebber. Standaard opdrukken is niet meer van deze tijd, je wil natuurlijk veel meer spieren trainen en next level gaan, ga daarom opdrukken met 10 Diamonds Push-Up per dag.

10 Diamond push-up
Ze zijn overal toe te passen, thuis, op de gym of op het werk. Spoor je collega’s aan om 10 Diamonds push-up te doen als jij iets geniaals hebt gedaan. Zo eis jij je respect op en werk je samen aan een fit team. Opdrukken was nog nooit zo leuk geweest.

Be strong, have fun and enjoy goodlife.

Deze training is er alleen voor echte mannen die maximaal willen gaan. Die echt het uiterste uit hun lichaam willen halen. De diamond push-up is eigenlijk heel makkelijk. Je zet je handen en daarmee je vingers in de vorm van een diamond tegen elkaar. Hierna doe je de push-ups. Ze zijn zwaar en je traint hiermee next leven je armen mee.

Begin jij pas net met fitness en weet je nog niet goed waar je op moet letten? Speciaal voor jou heeft mensgoodlife de beste fitness tips voor beginners samengesteld. Als starter komt er veel op je af en wij gaan jou helpen hierbij de juiste keuzes te maken.

Waar begin ik?
Start met jezelf de vraag te stellen waarom je naar de sportschool gaat. Iedereen heeft zo zijn eigen motivatie en als je even nadenkt kom je vast op minstens één van de onderstaande redenen uit:

✓ Afvallen;
✓ Spier opbouwen / sterk(er) worden;
✓ Conditie verbeteren;
✓ Gezonder leven; of
✓ Wat tijd voor jezelf.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *